Uw winkelwagentje

Veelgestelde vragen

 • Hoe wordt mijn Zappore Menu vervoerd?

  Onze maaltijden worden steeds in gekoelde, isothermische boxen getransporteerd om de versheid en kwaliteit te garanderen.

 • Zijn de maaltijden reeds klaargemaakt of moet ik zelf koken?

  Onze missie is om naar elke huiskamer - keukenprins(es) of -kluns - een maaltijd van restaurantniveau te brengen, met een minimum aan tijdsbesteding en inspanning in de keuken. 

  Elke maaltijd is bereid en verpakt volgens deze missie: huisgemaakte ovenschotels en sauzen kunnen snel en eenvoudig worden opgewarmd in de oven of op het vuur; vis, vlees en pasta zijn het lekkerst en sappigst wanneer je ze zelf nog even afbakt of -kookt en huisgemaakte dressings, garnituur en verse kruiden krijg je apart mee voor een frisse, krokante finishing touch. Eén aspect heeft elke maaltijd gemeen: je staat nooit langer dan 15 minuten in de keuken, met een minimum aan voorbereidend werk en afwas.

  Op deze manier kunnen wij je de flexibiliteit geven om in no time je Zappore Menu kraakvers en met jouw persoonlijke toets aan tafel te serveren. 

   

 • Wanneer leveren jullie & wanneer moet ik bestellen? 

  We leveren je Zappore Menu op woensdag en vrijdag op jouw gekozen adres.

  Bestellen voor woensdag kan t.e.m. dinsdagavond 22u en voor vrijdag t.e.m. donderdagavond 22u.

  Bij levering aan je persoonlijk adres kies je een tijdsvenster, wat afhankelijk is van je postcode. Je krijgt op voorhand een bericht van de koerier met het richtuur van aankomst.

 • Waar leveren jullie?

  We leveren op alle adressen in Vlaanderen en Brussel. Binnenkort zal ook Wallonië in aanmerking komen voor leveringen.

  Ligt jouw adres buiten deze zone? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze nieuwe levergebieden.

 • Wat als ik niet thuis ben? 

  Als je niet thuis bent, kijken we of je een opmerking voor de bezorging hebt achtergelaten. Dit kan wanneer je de bestelling van je Zappore Menu plaatst in het veld ' Speciale instructies voor koerier'. Bijvoorbeeld: 'Lever bij de buren op huisnummer 2' of 'Plaats in de carport’. We doen er alles aan om je pakket in veilige handen achter te laten. Als we geen oplossing vinden, zullen we je telefonisch bereiken om een nieuwe afspraak in te plannen.

 • Worden er leveringskosten aangerekend?

  Leveringen aan huis boven €100 zijn gratis. Om deze service aan te kunnen bieden voor kleinere leveringen, zijn we genoodzaakt om een deel van de leveringskost aan te rekenen. Voor bestellingen onder €100 betaal je een leveringsbijdrage van €5; onder €75 een leveringsbijdrage van €10; onder €50 een leveringsbijdrage van €12.

 • Vergissing bij je bestelling?

  Dat kan niet de bedoeling zijn, bij Zappore staat kwaliteit centraal en streven we naar de beste service voor onze klanten. Contacteer ons via Messenger of stuur gerust een mailtje naar ciao@zappore.com en we helpen je graag verder. 

 • Kan ik zelf zien wat ik heb besteld?

  Zeker, als je inlogt op je Zappore-account vind je deze informatie onder ‘Vorige bestellingen’.

 • Hoe kan ik betalen? Is dit veilig?

  Je kunt een betalen met Bancontact, VISA of MasterCard. Om de meest veilige manier van online betalen te garanderen, laten we deze betaling over aan een gespecialiseerd bedrijf dat werkt onder de strenge Belgische bankreglementering. Data gerelateerd aan jouw betaling gaat nooit via onze servers.

 • Kan ik een factuur krijgen?

  Het is mogelijk een factuur van jouw Zappore Menu te downloaden. Dit doe je door je in te loggen bij je persoonlijk account en bij 'gegevens' je bedrijfsgegevens in te vullen. Daarna kun je bij 'leveringen' naast elke bestelling klikken op 'factuur maken'. Daarna kan je alle facturen downloaden.

 • Wanneer en waar worden mijn maaltijden gemaakt?

  Onze chefs bereiden alle maaltijden 100% huisgemaakt op bestelling, binnen de 24u voor levering. We werken uitsluitend met verse en natuurlijke producten. Meer informatie over onze chefs vind je hier.

 • Hoe lang kan ik mijn maaltijden bewaren?

  Dankzij onze verpakkingen kunnen we de versheid van onze maaltijden van minimum 3 dagen garanderen, indien deze gekoeld bewaard worden.

 • Ik heb voedingsallergieën, mag ik Zappore eten?

  De allergenen worden steeds per gerecht weergegeven. Deze vind je op de gerecht detailpagina onder ‘voedingswaarden'.

 • Ik ben zwanger, mag ik Zappore eten?

  Raadpleeg uw arts of specialist m.b.t. de informatie omtrent welke ingrediënten je niet mag eten tijdens de zwangerschap. Heb je specifieke vragen omtrent onze producten of ingrediënten aarzel zeker niet ons te contacteren via ciao@zappore.com we zullen je graag meer informatie geven.

Onze suggesties