Uw winkelwagentje

Story time

A Fun Mission

Zappore is een samenwerking van gepassioneerde mensen met een gezamenlijke visie: de beste plaats om je zintuigen te prikkelen en mensen te verbinden is rond de tafel. Een filosofie die nergens zo sterk aanwezig is als in de Italiaanse keuken. We hebben er onze missie van gemaakt om iedereen te laten proeven van La Dolce Vita.

Niet toevallig ontstond de Slow Food trend in Italië, in 1989 door Carlo Petrini als een reactie tegen de fast food trend en een haastige levensstijl. Lokaal en seizoensgebonden eten en de tijd nemen om te genieten van eenvoud en puurheid resulteert in een beter levenskwaliteit voor onszelf en onze lokale producenten.

Food for Thought

We maken gebruik van lokale producten en expertise. Dit resulteert in een netwerk van authentiek en kleinschalig vakmanschap van om de hoek evenals uit de verschillende Italiaanse regio’s. Zo steunen we verschillende lokale gemeenschappen en het behoud van hun culinaire traditie en kwaliteit.

Hold that Thought

Onze duurzame visie loopt verder. In onze gerecycleerde verpakkingsmaterialen en ecologische leveringen. In onze bewuste keuze om op bestelling te produceren, om zo bij te dragen aan een wereld zonder voedselverspilling.

Natural Beauties

Onze geweldige chefs & vakmannen leggen al hun kennis en passie in het creëren van een seizoensmenu gebaseerd op de natuurlijke ingrediënten zonder bewaarmiddelen, handgemaakt en met de hand geoogst door onze producenten. Voor dagverse en 100% huisgemaakte gerechten.

Food for every Mood

Of je nu graag uitgebreid kookt of het werk liever aan professionele chefs overlaat, zin hebt om te aperitieven met vrienden, pizza’s te bakken met de kinderen, wijn te degusteren of allemaal.

Listen to La Mamma

Een bekend Italiaans gezegd luidt “A tavola non s’invecchia”, ofwel “aan tafel verouder je niet”. Met andere woorden, jaag niet door je avondeten, eet het niet op in je wagen of aan je bureau. Zet je neer met vrienden en familie, neem je tijd en geniet!
Buon appetito!

Onze suggesties